Ту смо за вас сваке среде у 20 h!

Loading Догађаји

« Сви Догађаји

  • This Догађај has passed.

Дочек Нове 2018-те!

31. децембра 2017. @ 17:00 - 1. јануара 2018. @ 05:00

Можда вас Нова затекне у џакузију, или на подијуму, али где год, памтићете овај дочек као весео, динамичан, укусан и… помало необичан! Није ли управо то предуслов да би ноћ уопште могла бити најлуђа, како је сви зовемо?

Ако осећате такву врсту енергије и желите ту ноћ да играте, певате, пливате, у тоалети, или купаћем, дочекајте Нову 2018-ту са нама у Термалној ривијери; правац Богатић!

 спољашњи базен

Планирамо да се проведемо тамо где волимо да свраћамо после силаска са Цера, Гучева, Влашића; полазимо предвече и враћамо пред зору организованим превозом.

ПОЛАЗАК: тачно у 17 h спремни, блистави и насмејани, са паркинга крај нашег Клуба у Устаничкој 125 крећемо аутопутем према Шапцу.

За сат времена стижемо у Термалну ривијеру, где је све спремно за луд и незабораван провод: у сали шведски сто, базени и наравно музика. Спремите се да и сами будете део музичке забаве, јер су ту и караоке! Обновите и увежбајте свој репертоар 🙂

Перика - идеална базенска феизура! :-) 

Како се обући? Баш као за дочек, а када пожелите у базен, лако ћете се пресвући, кабине су ту. Тако смо и раније, па се дешавало да „баба мразица“ плеше са момком у баде-мантилу (или обрнуто) 🙂

Повратак за Београд у 4:00 h

Овако је било прошле године…

ОПРЕМА: оно што желите на себи и са собом + оно што је потребно за базен

ИЗНОС КОТИЗАЦИЈЕ:

5.900 дин (5.800 за чланове Клуба са плаћеном годишњом чланарином)

Котизација обухвата превоз и дочек Нове године Термалној ривијери (музика, караоке, вечера у форми шведског стола и пиће добродошлице)

НАПОМЕНА: Велика група није у плану и број места је ограничен на 30 људи. Пријавите се на време!

ПРИЈАВЉИВАЊЕ и информације на састанцима клуба, сваке среде у 20 h у Устаничкој 125 ц (Коњарник, код хотела „Србија“). Пријављивање подразумева измирење аконтације у износу од 3.000 дин.

На Дочек вас води Гордана Атанасијевић:

065 377 14 74

gordana@serbianoutdoor.com

Пријавом за учешће у акцијама Клуба, у обавези сте да током акције поштујете Статут и Правилник о извођењу активности КАУП-а, без обзира да ли сте члан КАУП-а, или неког другог  удружења.

Детаљи

Почетак:
31. децембра 2017. @ 17:00
Крај:
1. јануара 2018. @ 05:00
Догађај Category: