Не ОМАНусмо!

Замислили смо да након акција правимо кратке (рецимо троминутне) спотове од фотки, као приказ где смо били и како нам је било. Направљена је и шпица, али и поред добре воље, ПРИЗНАЈЕМО – нисмо се показали (што не значи да се нећемо потрудити!). ОМАН је међутим био чудновата инспирација!

После два отказивања претходне године, у наслову смо били обазриви и гласио је: „да не ОМАНе“. А после свега, свежих утисака, у суботу увече сам размишљала: шта је то што неку акцију учини напросто савршеном и поред рецимо – магле?
Одговор има образац: супер друштво и снажна, ведра енергија коју оно може имати и наравно талентовани фотографи, који све то забележе!
После овог Омана, схватила сам да се после више година препричавају догађаји, а не лепота предела због које смо ми испланирали акцију, а ви одлучили да пођете. У томе је штос! А ове године је било више акција о којима ћемо још дуго причати. Чак толико да ћу са пуно топлине око срца испратити 2015. са жељом да ће се све то умножити у 2016. (здравља Боже)!

Ево коначно премијерно, првог спота из едиције „Где смо били“, а како нам је било – видећете! 🙂

Кликни да одгледаш спот! 🙂

Означено као , , , , , , , , , , , ,