Клупске акције у 2015.

Од ове године и убудуће, КАУП ће сваке године неким акцијама придавати посебан зачај и другачије их креирати. Разлози за то су различити: за Неру, то је огромно интересовање и изражен клупски дух, јер смо је радили сви заједно и то на терену који смо прилично истраживали и пре, али и после изведених акција, како бисмо за ову годину имали освежен програм и још бољи избор. Филм о томе можете погледати кликом на фотку лево 🙂

Циклус „Жижиним стопама“ је нешто што недвосмислено желимо да негујемо, јер се ради о изузетно лепим пределима Црне Горе и најлепшим трасама, које су чак и најтврдокорније пењаче чиниле мекшим и поетски занесеним. Видео ћете ускоро моћи да видите.

Посетом Нишевачкој клисури, отворили смо простор који се слабије посећује, упркос бројним атрибутима, које ни један љубитељ природе не би пропустио. Управо зато, овог пута ту акцију смо ипланирали другачије, свестраније. Отићићемо и на Сврљишке планине, а видео најаву можете видети кликом на фотку десно, а програм акције је већ на сајту.

http://youtu.be/XxAGosCz5o0Стара планина, Арбиње…шта рећи? Ништа. Мора се видети. Овој акцији посвећујемо посебну пажњу управо зато, а програм можете видети, јер се већ налази на сајту.

 

 До краја фебруара, програми све четири акције ће бити детаљно представљени на сајту!