пројекција: МЕТЕОРОЛОГИЈА

Колико смо само пута гледали у небо, размишљајући да ли да пођемо у планине по колебљивом времену, колико смо пута доживели громове на гребену, или шта слично? Биће да нам је, синоптички хировита 2014-та година пружила и превише таквих дилема.

Јер, једна од првих ствари у које се увери заљубљеник у природу, јесте да метеролошки фактори не условљавају само леп доживљај, већ, понекад и изводљивост самог плана одласка у природу.

Временске прилике су пре виша сила, а пошто доста тога одређује у смислу припремљености, опреме и уопште изводљивости онога што желимо, приређујемо предавање, у интерпретацији нашег пријатеља и сарадника Драгана Поповића, метеоролога из РХМЗ-а. Упознали смо га једном приликом када смо се попели до метео станице на Црном врху. Од тада имамо редован контакт када је време колебљиво и НИКАДА  им прогноза није одступила! Сасвим сигурни их никада толико пута нисмо звали као ове године, укључујући и ово предавање, које ће нам врло користити.

Врло нам је драго што смо у могућности да приредимо једно тако корисно предавање, те вас позивамо како бисте научили оно што ће вам добродоћи при сваком походу у природу.

Улаз је слободан, а долазак препорука

ДОБРО НАМ ДОШЛИ

 PROJEKCIJA_Meteorologija

Означено као , , , , , , , , , ,