СКУПШТИНА КАУП-а

На седници УО, одржаној 22. јануара 2014. усвојен је завршни рачун и извештај о раду Клуба за протеклу годину и разматрани су предлози чланова који желе активно да се укључе у рад Клуба. Констатовано је да  у том правцу, КАУП бележи раст, да смо отворени за свеже идеје и нове људе (ово је нарочито позитивно вредновано – да су врата КАУП-а отворена свима који се препознају у свеже развијеном концепту рада). Најважнија ставка била је она која се односила на потребу сазивања ове скупштине, која ће бити и изборна. При томе, прихваћена је као оптиална за даљи рад идеја да се оснује ново тело унутар Клуба – САВЕТ. Зато молимо све чланове Клуба (са правом гласа, што значи уплаћеном чланарином) да дођу на заседање Скупштине, како бисмо заједно размотрили и донели ову важну одлуку, и ускладили (променили) досадашњи Статут, ради бољег рада КАУП-а.

ДНЕВНИ РЕД:

1) Усвајање предложеног Дневног реда, предлози за допуну;
2) Извештај Управног одбора о раду
3) Разрешења на лични захтев
4) Предлог новог статута са образложењима амандмана – дискусија и гласање

Овде можете преузети и прочитати  нацрт Новог статута КАУП-а.

Пошто ово није пука форма која мора да се испоштује, дођите! КАУП није „гласачка машина“, већ функционише на људском принципу – две главе мисле боље него једна, а сви заједно ћемо најбоље градити оно у шта верујемо. 

Дођите, јер Скупштину чинимо сви заједно; КАУП то смо сви ми, и он постоји због свих нас (не обрнуто!), те је мишљење сваког појединца једнако важно.

СРЕДА, 26. ФЕБРУАР У 18 h – УСТАНИЧКА 125 ц, Коњарник, код хотела „Србија“ – ДОБРОДОШЛИ!

Овај скуп је отворен за све које интересује рад Клуба, и ако још нису чланови.

У међувремену, подсетимо се шта смо спремили за 2014. годину